CinemaxX Classic: “Agent 007 – du lever kun to gange” med intro af Bond•O•Rama.dk (2016)

De foregående fire år har biografkæden CinemaxX i Danmark benyttet datoen 7. juli – også kaldet den syvende i syvende, eller "James Bond-dag" – til at vise en af EON Productions' klassiske James Bond 007-film i restaureret, digital 4K-kvalitet på stort biograflærred.

YOLT quad poster volcano

I aften er turen kommet til "Agent 007 - du lever kun to gange" (You Only Live Twice) fra 1967. Filmen vises både i CinemaxX København, Aarhus og Odense, men kun i København bliver visningen indledt af undertegnede, Brian Iskov fra James Bond•O•Rama.dk, og manden bag arrangementet, CinemaxX-filmchef Rikart Købke, der også er inkarneret Bondfan.

Alle tre forestillinger starter kl. syv om aftenen (naturligvis), og for at fuldende Bond-temaet er billetprisen sat til 77 kroner.

Køb billet (København)
Køb billet (Aarhus)
Køb billet (Odense)

Herunder kan du læse CinemaxX' officielle beskrivelse af arrangementet, der er en del af forevisningsrækken CinemaxX Classic.

YOLT quad poster bath

BOND IS BACK!

På den officielle Bond-dag den 7/7 kl. 007 (PM) kan 'You Only Live Twice' for første gang opleves på det store lærred i flot restaurering i digital 4K.

’You Only Live Twice’ har gennemgået en exceptionelt flot restaurering i digital 4K og fremstår nu endnu bedre end ved premieren i 1967.

Sean Connery tager kampen op med superskurken Blofeld og SPECTRE som truer verden med atomkrig efter en serie voldsomme angreb i rummet.

Glæd dig til at nyde de fantastiske optagelser fra Japan på det store lærred, John Barrys fede musik og ikke mindst de uforglemmelige og imponerende kulisser kreeret af den netop afdøde Ken Adam.

Billetpris: 77 kr.

Vises uden danske undertekster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.