“SPECTRE” (2015): Pressemeddelelse – årets største film

Efter to uger i de danske biografer ligger "SPECTRE" fortsat nummer et på hitlisten. I dag udsendte filmens distributør i Danmark, SF Film, denne pressemeddelelse:

Pressemeddelelse
Onsdag den 11. november 2015

SPECTRE er nu årets største film!

SPECTRE fortsætter med at slå rekorder og er nu med over 535.000 solgte billetter på kun to uger årets største film! SPECTRE åbnede som den hurtigst sælgende film i de danske biografer nogensinde med over en kvart million solgte billetter og er fortsat med uformindsket styrke.

”SPECTRE” er instrueret af Sam Mendes og har Daniel Craig i rollen som agent 007 for 4. gang. Derudover medvirker Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, David Bautista, Monica Bellucci, Ralph Fiennes og naturligvis danske Jesper Christensen, der for 3. gang vender tilbage i rollen som Mr. White. ”SPECTRE” er produceret af Michael G. Wilson og Barbara Broccoli. John Logan, Neal Purvis & Robert Wade og Jes Butterworth står bag manuskriptet efter en historie af John Logan og Neal Purvis & Robert Wade.

Fra SF Film Danmarks Facebook-side
Fra SF Film Danmarks Facebook-side

I ”SPECTRE” sender en kryptisk besked fra fortiden Bond på en hemmelig mission til Mexico City og videre til Rom, hvor han møder den smukke og dragende enke Lucia Sciarra (Monica Bellucci). Her infiltrerer Bond et hemmeligt møde, der bringer ham på sporet af den lyssky organisation SPECTRE.

Samtidig kæmper hans chef M (Ralph Fiennes) mod interne politiske kræfter i London, der ikke bryder sig om Bonds metoder og vil nedlægge MI6. Bond rekrutterer i al hemmelighed Moneypenny (Naomie Harris) og Q (Ben Whishaw) til at hjælpe ham med at finde Madeleine Swann (Léa Seydoux), der er hans gamle ærkefjende Mr. Whites (Jesper Christensen) datter. Madeleine kan nemlig være nøglen til at afsløre SPECTRE. Men som datter af en lejemorder forstår hun måske Bond bedre end nogen anden. Efterhånden som Bond får afdækket mere og mere af den grusomme sandhed, opdager han også en uhyggelig forbindelse mellem ham selv og personen i centrum for organisationen.

”SPECTRE” kan ses i flere end 120 biografer landet over.

Om EON Productions
EON Productions Limited og Danjaq LLC ejes af Broccoli/Wilson-familien. Danjaq er den amerikanske virksomhed, der, sammen med MGM, ejer ophavsrettighederne til de eksisterende James Bond-film og sidder på rettighederne til at producere fremtidige James Bond-film samt den globale merchandising. EON Productions, et søsterselskab til Danjaq, er det britiske produktionsselskab, der laver James Bond-filmene. 007-franchisen er filmhistoriens længstvarende med de 24 film, der er produceret siden 1962. Michael G Wilson og Barbara Broccoli efterfulgte Albert R ‘Cubby’ Broccoli og har produceret nogle af de mest succesrige Bond-film nogensinde, herunder ”Casino Royale”, ”Quantum of Solace” og ”Skyfall”.

Om Metro-Goldwyn-Mayer
Metro-Goldwyn-Mayer er et førende underholdningsselskab, der fokuserer sine aktiviteter på produktion og global distribution af film- og tv indhold. Firmaet ejer et af verdens største biblioteker af kvalitetsfilm og tv produktioner. Derudover har MGM investeringer i amerikanske og internationale TV stationer og både ejer hovedparten af og distribuerer for United Atists Media Group (UAMG). For flere informationer se venligst www.mgm.com.

Om Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment (SPE) er et datterselskab til Sony Entertainment Inc., som er et datterselskab til det Tokyo-baserede Sony Corporation. SPEs globale virksomhed omfatter produktion af spillefilm, acquisition og distribution; TV produktion, acquisition og distribution; TV netværk; udvikling af digitalt indhold og distribution; studie faciliteter og udvikling af nye underholdningsformater, ydelser og teknologi. For flere informationer se venligst www.sonypictures.com.

SF Film Danmarks Facebook-side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.